Vad gör vår förening

Angered Cykelförening är en förening som är dedikerad till att främja och stödja cykling i Angered, en stadsdel i Göteborg. Föreningen syftar till att skapa en aktiv och inkluderande cykelgemenskap samt främja cykelsporten och cykling som ett hälsosamt och hållbart transportmedel.

Föreningen erbjuder olika aktiviteter och evenemang för cyklister i alla åldrar och nivåer. Det kan inkludera organiserade grupprundor, träningssessioner, tävlingar, kurser och sociala sammankomster. Målet är att skapa en plattform där cyklister kan träffas, utbyta erfarenheter, utveckla sin färdighet och njuta av gemenskapen inom cykelsporten.

Utöver att främja cykelsporten vill vi arbetar även för att förbättra cykelinfrastrukturen och cykelförhållandena i Angered och närliggande områden. Genom samarbete med lokala myndigheter och intressenter arbetarföreningen för att öka cyklingens tillgänglighet, trafiksäkerhet och medvetenhet om cykelns positiva effekter på miljön och hälsan.

Om du har frågor eller är intresserad av att bli medlem i Angered Cykelförening, och vill du veta mer information om vår verksamhet, evenemang och medlemskap, rekommenderar vi att kontakta föreningen direkt.
Kontakta oss

Cykla med oss!

Angered Cykelförening välkomnar cyklister i alla åldrar och oavsett erfarenhetsnivå. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, erfaren tävlingscyklist eller helt enkelt älskar att cykla för rekreation och motion. Föreningen strävar efter att erbjuda en plattform där alla kan känna sig välkomna och uppmuntrade att delta i cykelaktiviteter och upptäcka glädjen med att cykla.
Copyright © 2023 incrane.se